Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

groot wokrestaurantGroot wok restaurant

Zoekt u een groot wok restaurant waar u heerlijk kunt genieten van unieke wok gerechten? Kom dan naar de Voortse Herberg in Voorthuizen. De Voortse Herberg is een groot wok restaurant waar u onbeperkt kunt eten en drinken voor wel heel zeer scherpe prijzen.

Genieten

De Voortse Herberg vindt dat iedereen de mogelijkheid geboden wordt om te kunnen genieten van lekker eten en staat daarom voor kwaliteit, gezelligheid en lage prijzen. Wij zijn een groot wok restaurant waar u heerlijke oosterse gerechten als Sate en bami kunt vinden. Maar ook wok gerechten, die u kunt laten bereiden met diverse ingrediënten naar keuze, zoals garnalen en kipfilet, hierbij mag u zelfs een wok saus naar keuze uitzoeken. De Voortse Herberg laat de keuze graag aan u, wij bieden u heerlijk eten voor de vaste lage prijs vanaf maar €22,95 per persoon.

Kom naar de Voortse Herberg, in ons groot wok restaurant worden uw smaakpapillen werkelijk verwend. Bij ons eet u de meest heerlijke oosterse gerechten voor lage prijzen. Reserveer ook een plaats in ons groot wokrestaurant en bel vandaag nog met telefoonnummer: 0342 470 179.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten