Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

Voorthuizen GelderlandVoorthuizen Gelderland

Kom heerlijk wokken in Voorthuizen bij de Voortse Herberg. Wij zijn het heerlijke buffetrestaurant in Voorthuizen, Gelderland waar u culinair kunt genieten van zowel de westerse als de oosterse keuken. Bij ons kunt u genieten voor weinig geld.

Koud en warm buffet

De Voortse Herberg vindt u aan de Apeldoornsestraat in Voorthuizen, hier kunt u uzelf laten verrassen door de meest heerlijke gerechten van ons warm en ons koud buffet, uit de oosterse, maar ook uit de westerse keuken en kunt u zelfs heerlijk wokken. U hoort het al de Voortse Herberg biedt u veel diversiteit, kwaliteit en gezelligheid voor een heel erg scherpe prijs. Per volwassenen kunt u 2 uur onbeperkt genieten en verschillende gerechten en dranken uitproberen vanaf slechts €22,95.

Geniet van heerlijk eten voor een betaalbare prijs en kom eten bij de Voortse Herberg in Voorthuizen. Wij bieden u kwaliteit, diversiteit en gezelligheid, reserveer vandaag nog via ons online reservatieformulier of bel met telefoonnummer: 0342 470 179.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten