Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

Kindvriendelijk buffetrestaurantKindvriendelijk buffetrestaurant

Wilt u ook gezellig en lekker dineren in een kindvriendelijk buffetrestaurant? Kies dan voor de Voortse Herberg. Ons restaurant is bij uitstek geschikt voor kinderen vanwege de leuke skelterbaan die aanwezig is. Zo hebben u en uw kinderen een heerlijke tijd.

De Voortse Herberg onderscheidt zich van andere onbeperkte buffetrestaurants. Bij ons kunt u niet alleen 2 uur lang onbeperkt eten, maar ook drinken. Wij beiden u niet alleen gezelligheid, maar krijgt u ook kwaliteit en bovendien zijn wij een kindvriendelijk buffetrestaurant omdat uw kinderen zichzelf helemaal uit kunnen leven op onze skelterbaan. Zo is de Voortse Herberg het buffetrestaurant dat ideaal is voor uw hele gezin.

Wacht dus niet langer en reserveer vandaag nog bij de Voortse Herberg via ons online reservatieformulier of door te bellen naar telefoonnummer: 0342 470 179. Zorg er zo voor dat u binnenkort kunt genieten van het heerlijke eten en de gezelligheid van ons kindvriendelijke buffetrestaurant.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten