Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

Groot grill, buffet en wokrestaurant

Zoekt u een groot grill, buffet en wokrestaurant waar u heerlijk kunt genieten van unieke grill en wokgerechten? Kom dan naar de Voortse Herberg in Voorthuizen. De Voortse Herberg is een groot wokrestaurant waar u onbeperkt kunt eten en drinken voor wel heel zeer scherpe prijzen.

De Voortse Herberg vindt dat iedereen de mogelijkheid geboden wordt om te kunnen genieten van lekker eten en staat daarom voor kwaliteit, gezelligheid en lage prijzen. Wij zijn een groot wokrestaurant waar u heerlijke oosterse gerechten als babi panga en bami kunt vinden. Maar ook wokgerechten, die u kunt laten bereiden met diverse ingrediënten naar keuze, zoals garnalen en kipfilet, hierbij mag u zelfs een woksaus naar keuze uitzoeken. De Voortse Herberg laat de keuze graag aan u, wij bieden u heerlijk eten voor de vaste lage prijs van vanaf €22,95 per persoon.

Kom naar de Voortse Herberg, in ons groot grill, buffet en wokrestaurant worden uw smaakpapillen werkelijk verwend. Bij ons eet u de meest heerlijke oosterse gerechten voor lage prijzen. Reserveer ook een plaats in ons groot wokrestaurant en bel vandaag nog met telefoonnummer: 0342 470 179.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten