Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

goedkoop wokrestaurantGoedkoop grill, buffet en wokrestaurant

Wilt u heerlijk en goedkoop eten in een wokrestaurant? De Voortse Herberg is het goedkope wokrestaurant waar u kunt genieten van zalige oosterse gerechten. Bij ons kunnen volwassenen 2 uur lang onbeperkt drinken onbeperkt genieten van de meest heerlijke wokgerechten vanaf €22,95 per persoon.

Culinaire hoogstandjes

De Voortse Herberg is een westers en oosters wokrestaurant. Dit betekent dat u bij ons niet alleen westerse gerechten kunt krijgen, maar ook van culinaire hoogstandjes uit het oosten kunt genieten. Doordat wij deze diversiteit aan gerechten aanbieden, is er in ons restaurant voor ieder wat wils. Bovendien kunt u bij de Voortse Herberg 2 uur lang onbeperkt eten en drinken tegen een vaste lage prijs. Goedkoop en lekker eten doet u bij wokrestaurant de Voortse Herberg.

Kom genieten van heerlijke wokgerechten, in een gezellige en ontspannen sfeer. Eet zo veel u kunt vanaf €20,95; geniet, proef en laat u verrassen. Ervaar dat goedkoop eten in een wokrestaurant ook zeer goed kan zijn. Reserveer vandaag nog via ons online reservatieformulier of bel met telefoonnummer: 0342 470 179.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten