Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

Gezellig wokrestaurantGezellig wokrestaurant

Wilt u een bijzondere gelegenheid vieren in een gezellig wokrestaurant? Kom dan naar de Voortse Herberg in Voorthuizen. Dit is een gezellig wokrestaurant waar u heerlijk kunt genieten van de meest verrassende gerechten.

Betaalbaar

Gezelligheid, kwaliteit, diversiteit en betaalbaarheid staan bij de Voortse Herberg hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten ons met een goed gevoel herinneren. Wij zetten alles op alles, zodat u het goed en gezellig heeft in ons wokrestaurant. Bij ons kunt u heerlijk genieten van diverse gerechten uit de oosterse en westerse keuken onder het genot van een heerlijk drankje. Bij ons kan dit allemaal tegen vaste lage prijzen. Op deze manier kunt u heerlijk onbezorgd en gezellig genieten in ons wokrestaurant.

Reserveer vandaag nog bij de Voortse Herberg via telefoonnummer: 0342 470 179, of via het online reservatieformulier. Zo weet u zeker dat u een plaatsje heeft in ons gezellige, kwalitatieve en unieke wokrestaurant.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten