Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

gezellig buffetrestauranGezellig buffetrestaurant

Zoekt u een gezellig buffetrestaurant waar u heerlijk ontspannen kunt eten? Dan bent u op zoek naar de Voortse Herberg! In ons grote restaurant is er genoeg ruimte voor gezelligheid, ontspanning en genieten van heerlijk eten.

De Voortse Herberg biedt u meer dan een gewoon buffetrestaurant. Wij bieden u allereerst twee diverse keukens. Bij de Voortse Herberg kunt u genieten van verschillende oosterse hoogstandjes, maar ook van westerse delicatessen. Van dit heerlijke eten kunt u 2 uur lang onbeperkt genieten voor een vaste lage prijs vanaf €22,95 per persoon in een gezellige ruimte met vriendelijke bediening.

Ervaar wat de Voortse Herberg u te bieden heeft en kom gezellig genieten van de gerechten in ons buffetrestaurant. Wij bieden u eten waarbij u uw vingers aflikt en gezelligheid die u niet snel zult vergeten tegen een zeer lage prijs. Kom genieten bij de Voortse Herberg in Voorthuizen en reserveer vandaag nog een plaats via telefoonnummer: 0342 470 179.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten