Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

Chinees BuffetrestaurantChinees buffetrestaurant

Kom heerlijk genieten in het Chinees buffetrestaurant de Voortse Herberg. Bij ons vindt u de meest uiteenlopende Chinese gerechten op het menu. Wij laten u verrassen door heerlijke smaak ervaringen en brengen u in een andere dimensie. Bij Chinees buffetrestaurant de Voortse Herberg krijgt u kwaliteit tegen een vaste zeer scherpe prijs vanaf €22,95 per persoon.

Kom ook culinair genieten in Chinees buffetrestaurant de Voortse Herberg. De meest uiteenlopende gerechten vindt u op ons menu. Met zeer veel zorg en aandacht bereiden wij de gerechten voor u. Bij ons staat gezelligheid en top service voorop. Wij zijn het Chinese buffetrestaurant waar u de juiste balans vindt tussen kwaliteit en prijs; wij laten zien dat kwaliteit zeker voor een lage prijs kan.

Kom met uw vrienden, familie of collega's heerlijk genieten bij Chinees buffetrestaurant de Voortse Herberg. Bij ons kunt u gezellig, divers en kwalitatief eten voor een vriendelijke prijs. Kijk verder op onze site voor meer informatie over onze gerechten of bel met telefoonnummer: 0342 470 179. U kunt natuurlijk ook gelijk online reserveren.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten