Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

goedkoop buffetrestaurantBuffetrestaurant

Wilt u naar een buffetrestaurant waar u heerlijk kunt genieten van diverse gerechten? Kom dan naar de Voortse Herberg in Voorthuizen. Wij bieden u in ons buffetrestaurant zowel warm als koud buffet. Bovendien hebt u de keuze uit de westerse maar ook de oosterse keuken.

De Voortse Herberg vindt het zeer belangrijk dat iedere gast het naar zijn zin heeft. Daarom is er bij ons heel veel mogelijk. Natuurlijk bereiden wij ook graag vegetarische gerechten voor u. Bij de Voortse Herberg kunt u 2 uur lang onbeperkt eten en drinken voor een vaste en lage prijs. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

Ontdek de kwaliteiten van buffetrestaurant de Voortse Herberg en kom genieten van onze verschillende heerlijke gerechten. Bij ons kunt u uit eten voor zeer scherpe prijzen. Reserveer een tafel in ons buffetrestaurant en bel met telefoonnummer: 0342 470 179. Wij heten u graag van harte welkom.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten