Wok, Grill & Buffet restaurant Voorthuizen

bedrijfsuitje buffetrestaurantBedrijfsuitje buffetrestaurant

Wat dacht u ervan om met uw bedrijfsuitje naar een gezellig wok, grill en buffetrestaurant te gaan? Dan is de Voortse Herberg voor uw bedrijfsuitje het ideale Wok, grill en buffetrestaurant. Doordat wij zowel oosterse als westerse gerechten serveren, is er bij ons voor ieder wat wils, wat absoluut ideaal is voor een groot gemengd gezelschap.

Van pannekoek naar buffetrestaurant

Alweer 10 jaar geleden is het pannenkoekenrestaurant in Voorthuizen omgetoverd tot een heerlijk Nederlands buffetrestaurant. Omdat dit erg beviel hebben we het 7 jaar geleden weer een stapje verder genomen, we besloten zowel westerse, oosterse als wok gerechten op het menu aan te bieden. Bij de Voortse Herberg kunt u 2 uur lang onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs vanaf € 22,95 per persoon. Zo bewijst de Voortse Herberg dat heerlijk eten niet duur hoeft te zijn.

Kom met uw bedrijfsuitje naar wok, grill en buffetrestaurant de Voortse Herberg. Wij bieden voor ieder wat wils en bij ons hebben u en uw gasten de mogelijkheid om onbeperkt heerlijk te genieten van al het heerlijks dat wij u te bieden hebben. Zo bent u er van verzekerd dat niemand iets te kort komt, reserveer alvast een plaatsje voor uw bedrijfsuitje in ons buffetrestaurant. U kunt bellen naar: 0342 470 179.

Het eten is altijd goed en de sfeer heel ongedwongen en dat voor zo'n lage prijs ik kan het iedereen aanraden!

JM van Wijk

Geweldig! We konden 2 uur lang onbeperkt eten van het buffet en de wok gerechten werden ter plaatse klaar gemaakt. En onbeperkt frisdrank, bier, wijn, koffie!

R de Graaf

Het eten en drinken vond ik erg goed. Een zeer sfeervolle ruimte. De variatie is enorm! Verder werd het eten steeds netjes aangevuld. Het drinken ook goed.

H.J. van Eerten